Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 ianuarie 2012

Ariadne gets a spanking


Era ora 10.
Seara.
            Rob intră în casă, şi după ce îşi lepădă pardesiul pe cuier, intră în bucătărie. Victor era în camera lui, dormea. Fusese externat în dimineaţa aceea. Fratele lui îl luase de la spital şi îl dusese acasă. Rob apăruse mai târziu de la lucru, şi stătuse puţin de vorbă cu băiatul. O conversaţie obişnuită, între un tată şi fiul său, care se reîntâlneau după o săptămână, timp în care fiul stătuse în spital, recuperându-se.
            Rob îşi mângâie băiatul pe creştet, îl întrebă dacă are nevoie de ceva, cum se simte, şi apoi, după ce se asigură că totul era, cel puţin în aparenţă, bine, vru să plece în treburile lui. Dar Victor îl opri cu câteva cuvinte, care, avuseseră efectul scontat.
            Rob se reaşeză pe marginea patului, şi zăbovi acolo mai bine de jumătate de oră. Când se ridică, era nervos. Foarte nervos. Desigur, nu lăsă să se vadă asta, şi oricum, Victor nu era vinovat de nimic în toată afacerea. Plecă când ceasul arăta ora 5 şi jumătate.
            Acum se întorsese, după aproape cinci ore. Era puţin ameţit, şi se clătina aproape imperceptibil. Nu era mai calm decât atunci când plecase.
            Verifică camera băiatului, se asigură că acesta dormea, apoi vizită bucătăria, şi fu pe punctul de a se băga la un duş, când observă că în camera de zi lumina era aprinsă.
            Se apropie încet, şi dădu cu ochii de o Ariadne foarte frumoasă şi foarte adormită. Stătea tolănită pe canapea. Purta o cămaşă albă Luisa Spagnoli, cambrată, cu guler bărbătesc, un papion bleumarin, mărgele de culoare galben-ocru, o fustă scurtă neagră, tip gogoşar şi pantofi cu toc Christian Louboutin.
              Probabil că îl aşteptase şi adormise.
            Braţele le ţinea încrucişate peste abdomen, şi picioarele desfăcute lăsau să se vadă foarte discret mânecile boxerilor negri pe care îi purta.
            Rob oftă, şi simţi cum sângele îi năvăleşte în cap. Se apropie de ea şi se lăsă pe vine. O privi câteva clipe, apoi îşi trecu degetele mâinii drepte de-a lungul interiorului coapsei ei drepte.
            Ariadne zâmbi, fără să deschidă ochii, apoi, când Rob îi apucă coapsa şi strânse uşor, picioarele ei se închiseră prinzându-i mâna. El încercă să şi-o retragă, dar ei i-o apucă cu palmele, şi îl trase spre ea.
            Rob se ridică şi spuse sec:
            – Trezeşte-te. E vremea să mergi acasă.
            – Cum ? Fără să primesc nimica ? făcu ea pe o voce plângăreaţă.
            Rob nu spuse nimica. Ocoli canapeaua şi se îndreptă spre dormitorul său. Ariadne îşi dădu seama că el vorbea serios, şi că ceva era în neregulă.
            – Ce s-a întâmplat ? întrebă ea, cu sprâncenele ridicate şi cu mâinile în buzunarele fustei.
            – Sunt foarte supărat pe tine.
            – În legătură cu ce ? se miră ea, neputându-şi da seama cu ce greşise.
            – În legătură cu mica ta intervenţie de ieri, la spital.
            Ariadne se simţi ca lovită cu barosul. Nu putea pune cu exactitate degetul pe problemă, dar îşi putea da seama de ce scena respectivă l-ar fi putut supăra pe Rob. Cea mai mare dilemă era de unde aflase el despre vizita ei şi cele petrecutela spital. Rob junior nu părea să fie genul care să comunice cu tatăl lui doar aşa, de florile mărului, şi nu părea o gură-spartă.
            – Putem măcar să vorbim despre asta ? întrebă ea.
            – Nu. Nu acum, răspunse Rob, în timp ce îşi arunca cămaşa pe podea.
            Ariadne îi privi spatele fibros, şi îl găsi şi mai atrăgător decât în mod obişnuit. El era şeful. El lua când vroia, şi refuza când nu avea chef.
            – De ce nu acum ? insistă ea.
            – Fiindcă în clipa asta vreau să fiu furios pe tine, şi tu eşti foarte frumoasă în clipa asta. Ai un avantaj asupra mea, şi cred că aş ajunge să te iert prea uşor. Nu e corect. Aşa că o să rămân în continuare furios, şi o să vorbim despre asta când mă calmez.
            – Şi cam când crezi că se va întâmpla asta ? întrebă ea uşor amuzată şi înţelegând unde bate el.
            – Te întinzi mai mult decât ţi-e plapuma de lungă, observă el, apoi, privind în gol cu ochii trişti, trecu pe lângă Ariadne şi se îndreptă spre baie, iar ea se simţea vinovată, deci complimentul îşi făcuse treaba.


            Fragment din „Sămânţa neagră a tatălui”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu