Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 ianuarie 2012

Şi mai mult sex. Vă aşteptaţi la altceva, poate ?


     Rob intră în atelierul ei, o luă de mână şi o trase după el afară. Urcară într-un taxiu şi merseră până în faţa casei ei. Deschise uşa şi o duse în dormitor. În tot acest timp nu vorbiră deloc.
     Urma o altă scenă de. Sex.
     Ajunseră lângă patul în care o culcase cu patru seri înainte. O apucă de umeri şi o întoarse cu spatele la el. În timp ce îi lingea gâtul stropit cu Égoïste, îşi băgă mâinile în blugii ei. Îi desfăcu, şi îi trase în jos, cu tot cu chiloţi. O împinse încet înainte, forţând-o să stea în genunchi pe cearşaful bleumarin şi începu să îşi plimbe limba peste linia şerpuită a spatelui, apoi îşi afundă faţa între fesele ei albe. Cu limba îi căuta buzele dintre picioare. Femeia începu să murmure lucruri pe care el nu reuşea să le înţeleagă. Cu o mână se sprijinea în faţă, iar cealaltă şi-o înfipse în părul lui.
     Rob îşi împingea faţa în ea atât de tare încât ea era pe punctul de a cădea pe burtă. Atunci femeia se întoarse spre el şi se ridică în picioare.
     Se adulmecară în linişte, rânjind, ciupindu-se cu buzele şi cu dinţii.
    O împinse pe pat şi se urcă peste ea, brutal, necompromiţător. Ea deschise gura să spună ceva, dar el îşi apăsă buzele groase peste ale ei şi înăbuşi orice sunet. Rob se dezbrăcă repede, şi ea îl lăsă să o penetreze fără să pună întrebări.
     Gemu exact aşa cum îşi închipuise el că o va face.
     Îşi încolăci picioarele în jurul mijlocului său, şi îşi împinse pelvisul în sus. Rob închise ochii şi continuă să o sărute pe gât şi să o muşte de umeri. Ea se încordă sub el şi trase unghiile peste spatele lui, lăsându-i şase răni adânci care, la rândul lor, urmau să lase şase dungi de sânge pe cearşaf.
     Rob gemu strângând din dinţi, apoi scrâşni:
     – Mai încet femeie ! Ştiu că îţi place şi că te simţi bine, dar vreau să plec întreg de-aici !
     Apoi se rostogoliră şi ea ajunse deasupra. Îi zâmbi, uşor surprinsă de situaţie, apoi închise ochii şi începu să îşi mişte şoldurile, să îl călărească sprijinindu-se cu palmele de pieptul lui. Rob îi frământa sânii plini şi una dintre palme îi ajunse pe gâtul ei. Îi mângâie bărbia, apoi un obraz, şi în final îi strecură degetul mare în gură.
     Ea îl supse.
     Delia îşi mişca şoldurile tot mai repede, riscând să piardă ritmul. El o apucă de coapse şi pe măsură ce se apropia de punctul culminant, începu să o strângă tot mai tare, şi să se împingă în ea tot mai puternic.

     „Mai un pic ... mai un pic !” gândi el, şi strânse tare din ochi.

     După câteva clipe ejaculă, gândind:

     „Nu simt nimic ...”

     Îşi deschise ochii şi o privi. Ea avu un orgasm atât de lung, şi scânci atât de tare, încât la final Rob îi spuse, cu un zâmbet strâmb:
     – Să ştii că eu începusem deja să mă plictisesc. Cred că data viitoare o să îmi pregătesc un rebus sau ceva, pe noptieră, să am ce face până termini tu acolo ...
     Ea îşi dădu părul peste cap, şi îl privi uşor amuzată:
     – Ce te face să crezi că va mai fi o „data viitoare” ?
     Îl sărută umed, apoi se trânti lângă el. Abia atunci observară amândoi că cearşaful de sub ei era ud. Priviră amândoi tavanul timp de câteva minute, timp în care bătăile inimilor li se domoliră, apoi Delia se întoarse pe o parte, spre el, şi îşi puse un picior peste al lui.
    – Păi, eu sunt mulţumită de felul în care evoluează lucrurile.
    – Îl iau ca pe un compliment.
    – Aşa şi era intenţionat.
    Urmă o altă pauză. Delia îşi puse o mână între picioare şi pipăi locul, constatând că sămânţa lui se scurgea din ea direct pe cearşaf.
    – La ce te gândeşti când ai orgasm ? întrebă ea. – Pari foarte concentrat, adăugă ea fiindcă el se întoarse spre ea cu o mină mirată.
    – Dar tu la ce te gândeşti ?
    – Tu primul.
    – Doamnele primele. Insist.
   – Nu mă gândesc la nimic. Am mintea complet goală. Sau, măcar încerc să mi-o golesc. Nu stric orgasmele amestecându-le cu gânduri care nu au legătură cu ele. Şi aşa ajung la orgasm destul de greu ! chicoti ea, ca un compliment suplimentar. – Acuma tu, îl îndemnă ea.
    – Ştii, am sentimentul că îţi pot încredinţa orice secret ...
    – Poti, se grăbi ea să îl asigure dar abia apoi realiză că poate greşise.
    – Tocmai de aia nu o voi face, rânji el mai mult pentru sine, cu faţa îndreptată spre tavan.
    Greşeala la care se gândise Delia cu câteva clipe înainte se transformase din posibilitate în certitudine.
    – Ăsta e un test ?
    – Poate. E interesant că ai crede asta. De ce crezi că ar fi un test ? se miră el.
    – Nu îmi dau seama. În mod normal, femeile supun bărbaţii la teste. Dar cu tine mă simt de parcă eu aş fi bărbatul, cu tot ce implică asta ! recunoscu ea. Nu mai avea rost să se învârtă după deget. Partida asta era a lui.
    Rob se întoarse spre ea. Un sentiment de familiaritate îl cuprinse. Felul acesta de a pune problema. Se hotărâ pe loc să testeze situaţia. Să mai arunce nişte greutăţi pe taler. Să se testeze pe sine.
     Schimbă un Rob cu altul.
     Mângâie uşor coapsa Deliei, şi îşi strecură mâna între picioarele ei. Ea avu un frison.
     – La soră-mea.
     – Ce ? murmură ea.
   – La soră-mea mă gândesc când am orgasm, răspunse el ferm privind-o direct în ochi, studiindu-i reacţiile.
    – Nu ştiam ... căăăă ... ai o soră ! menţionă ea cu voce scăzută, înainte de a cădea într-o muţenie specifică celui ce aşteaptă să primescă ceva.
     Degetele lui continuau să îi mângâie şi să îi ciupească acea mică excrescenţă erectilă a vulvei, situată în faţa meatului urinar, acel mic aparat de plăcere, generator de extazuri atavice, cunoscut în unele cercuri drept clitoris, şi femeia îşi lăsă capul pe spate. Stătea în coate şi încercă să şi-l ridice înapoi, dar nu reuşea să şi-l păstreze în poziţia aceea fiindcă era nevoie de un efort suplimentar, care intra într-o brutală contradicţie cu furnicăturile dezarmante care se răspândeau în corpul ei prin degetele lui Rob. După câteva încercări nereuşite, renunţă să se mai ridice. Se lăsă pe spate şi îşi depărtă picioarele încet, cu o eleganţă pe care doar Rob o observă. Îşi cuprinse torsul cu braţele, şi unghiile i se infipseră în pielea de peste coaste.
     Rob o privea cu ochii întredeschişi, şi pentru o clipă, şi-ar fi dorit ca ea să îl fi luat la întrebări în legătură cu dubioasa conexiune dintre orgasme lui şi sora sa. Dar Delia nu o făcu. Avea să o facă, neîndoios. Din curiozitate, dacă nu din alte cauze. De asta, Rob era sigur. Dar acum era ocupată cu plăcerea.
     Avusese şi el parte de plăcere.
    Doar că plăcerea lui era doar o formalitate. Simţea curentul acela rece cum i se ridica în corp, simţea vibraţia aceea de dinaintea momentului în care îşi arunca sămânţa în vulva femeilor, le simţea geamătul de satisfacţie sau oftatul de dezamăgire atunci când simţeau lichidul cald băltind în pântecul lor, dar în afară de asta, nu prea mai simţea mare lucru. Cea mai tare senzaţie pe care omul era în stare să o experimenteze devenise pentru el ceva mediocru.
     Poate era din cauta varietăţii.
     Poate din cauza frecvenţei.
   Poate din cauza posibilităţii de comparaţie. Încercase şi drogurile. Pastile. Plante. Prafuri. Inspirate. Fumate. Mâncate. Injectate.
     Ia cel mai furtunos orgasm pe care l-ai avut vreodată, şi înmulţeşte-l cu o mie, şi nu te apropii cu nimic de extazul pe care ţi-l dă o doză de heroină caldă, băgată direct în coapsă.
     Prostii. Comparaţii nefondate emise de puştani care nu ştiau nici să se drogheze ca lumea, nici să facă sex şi nici să umble drept pe drum. Şi să-l ia dracu’ şi pe Irvine Welsh. Vânzător de vise ieftine, frumos împachetate.
     Mai existau scântei neaşteptate de plăcere, uneori. Dar flama se stingea, încetul cu încetul.
     Femeia scânci ademenitor atunci când Rob strecură două degete înăuntrul ei, şi unghiile ei începură să se înfigă şi mai tare în propria carne. Femeia trăia experienţa cu fiecare celulă din trupul ei. Iar el simţea – pe măsură ce ea începea să se zbată tot mai tare în mâinile lui iscusite – cu fiecare muşchi din trupul său că toate astea pavau un drum foarte periculos spre un viitor ceţos şi necunoscut.
     În timp ce o săruta, se gândea la mecanismul rece al cauzei şi al efectului.


Fragment din "Sămânţa neagră a tatălui"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu