Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 octombrie 2011

Pagina 48


Ea bău trei pahare de Aligoté, iar Rob mai luă o sticlă de Jenny Cream şi un shot de Patron, iar când pubul devenise deja destul de neîncăpător încât începuseră să îşi dea coate, şi Rob îi aruncase deja o privire spintecătoare unui tip care îl împinse uşor cu umărul ca să îşi poată face loc la bar, Ariadne îl prinse pe Rob de braţ, şi, prinvindu-l languros, îi ceru să o ducă acasă.
Plătiră, şi o luară pe jos, pe bulevard. Apartamentul ei era aproape, şi ea insistase să facă plimbarea. Fumul din pub îi îmbibase coafura scumpă, iar ea simţea nevoia să ia o gură de aer proaspăt, şi să se mai scuture de ameţeala indusă de paharele acelea delicioase de vin.
Păşeau ca prin melasă pe străzile umezite de ploaia aceea de toamnă care îşi trecuse vălul peste oraş în acea seară, şi la un moment dat Rob fu nevoit să refuze din mers două prostituate care îl invitară la un menage a quatre, spunându-i că o poate lua şi pe „doamna cea slabă”, dacă vroia.
Ariadne râse înfundat, în timp ce un Rob pe jumătate ameţit făcea o plecăciune, şi le promitea damelor străzii că va reveni într-o zi mai bună.
Apoi ajunseră în apartamentul Ariadnei. Se dezbrăcară de jachete, şi se trântiră pe canapeaua din camera de zi, care era destul de lată ca să le permită să doarmă amândoi pe ea, dacă lingureau.
Nu vorbiră aproape deloc, dar, între noi fie vorba, nu prea aveau chef de vorbit. Vremea vorbitului trecuse. Vorbiseră în pub vrute şi nevrute. Trăncăniseră despre toate soiurile de probleme, iar acum era vremea relaxării.
Rob îi cuprinse gâtul cu o palmă, şi i-l masa încet, destul de apăsat încât să simtă, dar destul de uşor încât să nu o doară deloc.
Ea închise ochii, şi simţi cum o cuprindea o toropeală plăcută. Cu cealaltă mână, Rob îi descheie doi nasturi de la pieptul cămăşii, destul cât să iasă la iveală pielea pistruiată a pieptului, sub care se putea ghici sternul.
Ariadne se înfierbânta din ce în ce mai tare. Pielea îi ardea, şi pieptul îi urca şi cobora cu viteză. Lua mâna lui Rob de pe gâtul ei, şi şi-o puse pe obraz. Îi sărută palma grea, şi degetele lungi, apoi începu să i le sugă, pe rând.
El se apropie de ea atât de tare, încât şoldurile li se atingeau. Îi desfăcu ce cealaltă mână restul nasturilor, şi apoi trecu la pantalonii ei de stofă cenuşie. O împinse pe spate, şi smulse de pe ea pantalonii, lăsând-o în chiloţi şi în cămaşă. Ea îl privea ca printre aburi, părând a fi vag conştientă de ce se întâmpla, dar el ştia că ea era pregătită pentru ce urma.îşi descheie blugii, şi îi lepădă între canapea şi măsuţa de cafea, apoi îşi dădu jos cămaşa. Era un bărbat zvelt, mai ales ţinând cont că abia trecuse de 45 de ani.
Ariadne se ridică în genunchi pe canapea, şi îl trase spre ea. Se adulmecară în tăcere, vreme de vreo 10 minute, iar apoi el se lăsă pe canapea şi femeia îl încălecă.
Ea îşi înfipse unghiile în umerii lui, iar el se înfipse în ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu